Today.ua

“Я зустріла своє серце“: Могилевська зі сцени зізналась в коханні своєму обранцю

Наталія Могилевська, відома 44-річна українська співачка, нещодавно відкрила завісу особистого життя і зізналася в тому, що закохана. А вчора, 3 листопада, під час шоу "Танці з зірками" артистка виконала нову пісню "Покохала", після чого вимовила зворушливі слова на адресу свого обранця.

Так, за словами Наталії Могилевської, вона перебуває у стосунках з чоловіком, в якого закохана, і саме йому присвячена її нова композиція "Покохала".

"Ця прем'єра, вона присвячена чоловікові. Я б хотіла сказати, що це подарунок. Це подарунок чоловікові. Дійсно, ця пісня стала доленосною, і я зустріла серце, яке я полюбила, я зустріла своє серце. Його зараз немає в цьому залі, він дуже далеко. Я дуже чекаю тебе і дуже люблю, і навіть коли мені буває страшно за нашу любов, я згадую твої слова: "Нічого не бійся і не переживай, тому що найголовніше вже сталося - ми зустрілися", - розповіла Могилевська.

Нагадаємо, вчора, 3 листопада, Наталія Могилевська вишла на паркет разом зі своїм першим партнером по проекту – хореографом Владом Ямою. Одинадцятий прямий ефір "Танців з зірками" пройшов під назвою "Повернення героїв", одним з головних сюрпризів якого стало саме повернення на проект переможниці одного з сезонів Наталії Могилевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ