Today.ua

“Я в цьому впевнений“: Зеленський вірить, що йому вдасться закінчити війну на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський вірить, що за час свого правління йому вдасться закінчити війну на Донбасі. Про це він сказав під час своєї промови на Мюнхенській конференції з безпеки.

Зеленський заявив, що він впевнений в тому, що йому вдасться закінчити війну на сході України за п'ять років свого президентства. Він також наголосив, що не шкодує про те, що став главою держави, і що він вірить у власні сили.

За словами президента України, коли він бачить результати своєї роботи на посаді і роботи своєї команди - особливо, в питанні повернення полонених, які зі сльозами на очах висловлюють подяку за те, що можуть повернутись на Батьківщину і знову бути разом зі своїми родинами, - він усвідомлює, що стати президентом було вірним рішенням.

Також Зеленський наголосив, що його метою є закінчення війни на Донбасі, і він впевнений в тому, що цю місію буде виконано.

"Якщо протягом цих п'яти років ми зможемо дійсно закінчити війну, чесно кажучи, я впевнений в цьому, між нами кажучи... Якщо ми це зможемо - повернемо наших людей і наші території, - то я зробив це (став главою держави, - ред.) недарма", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше відомий український журналіст Дмитро Гордон заявив, що не вірить в обіцянки Зеленського щодо деокупації Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ