Today.ua

“Я ніколи не розповідала“: Надя Дорофєєва обмовилася про операцію та проблеми зі здоров'ям

Надя Дорофєєва вирішила розповісти про свою проблему зі здоров'ям. Популярна українська співачка повідомила, що ніколи не розповідала про своє захворювання, але зараз її чекає операція і вона зважилася розповісти про цю проблему підписникам свого блогу.

Після обстеження в Барселоні у співачки виявили серйозні проблеми зі щитовидною залозою. Вони були у співачки і раніше, але тільки зараз вона зважилася звернутися до лікаря заздалегідь, а не коли "притисне". Надя Дорофєєва розговорилася, що дуже халатно ставиться до свого здоров'я, але зараз вирішила пройти повний курс лікування.

"Я ніколи не розповідала, але у мене є проблеми зі щитовидною залозою, і це дуже поширена проблема, вона дійсно у дуже багатьох людей", - розповіла співачка.

Надя Дорофєєва також повідомила, що зовсім скоро її чекає операція і прихильники підтримали співачку теплими коментарями, а також побажали якнайшвидшого одужання. Але це не єдині проблеми зі здоров'ям у зірки. До цього Надя Дорофєєва боролася дев'ять років з червоними висипаннями на тілі. І тільки за допомогою мами, яка відправила її до лікаря, співачці вдалося перемогти хворобу.

Раніше ми повідомляли про те, що Надя Дорофєєва розповіла про свої дитячі комплекси.. Співачка була дуже худою і замість того, щоб полюбити себе такою, постійно мріяла про те, щоб хоч трохи поправитися.

Крім того, Дорофєєва поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram відвертим відео, на якому вона позує перед дзеркалом у спокусливому образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ