Today.ua

“Я не здаюся, і не здамся“: Порошенко записав відеозвернення до виборців

Президент України Петро Порошенко записав нове відеозвернення до виборців напередодні другого туру голосування, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook. Він нагадав про успіхи України за п'ять років його президентства та зазначив, що "не здається та готовий далі боротися за Україну як президент, як кандидат, як громадянин".

"П'ять років тому ви довірилися мені. Я робив помилки, але мені точно не соромно за ці п'ять років. Подивіться навколо: безвіз, незалежна церква, сильна армія, сттапи, країна приваблива для міжнародних інвестицій, прогресивна молодь, яка реалізує себе, мода на українське – одяг, технології, музику. Ми перетворюємося на країну можливостей. Та зараз я зрозумів, що мало з вами говорив, я займався країною. І тому зараз я намагаюся достукатися до вас усіма засобами. Використовую методи опонента, і можливо навіть виглядаю незвично, але я цього не боюся, якщо так ви мене почуєте. Я не здаюся і не здамся. Я буду боротися за Україну як Президент, як кандидат, як громадянин!", - заявив Порошенко.

Раніше Петро Порошенко віддавав перевагу класичним методам ведення передвиборчої кампанії. Зважаючи на те, що його опонент Володимир Зеленський зробив у своїй передвиборчій програмі акцент на застосуванні можливостей соціальних мереж YouTube, FB, Instagram, Twitter, Telegram для комунікацій з виборцями і поширення відероликів і політичної реклами, Порошенко також вирішив скористатися цим методом для взаємодії зі своїм електоратом.

Today.ua повідомляв, що українським виборцям почали надходити телефонні дзвінки із закликом підтримати у другому турі кандидата в президенти і чинного главу держави Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ