Today.ua

“Я набрала вагу“: Надя Дорофєєва розповіла про свої комплекси через зайві кілограми

Надя Дорофєєва розповіла про те, що сильно комплексувала в дитинстві. Співачка була дуже худою і замість того, щоб полюбити себе такою, постійно мріяла про те, щоб хоч трохи набрати у вазі. Також артистка розсекретила свій зріст і вагу.

"169 ріст у мене. Вага зараз 50-51 кг. Ееее, я поправилась! Я сильно комплексувала, що я худа" - розповіла співачка в інтерв'ю програмі "Слава ".

Що стосується дієти, то зараз виконавиця задоволена своєю вагою і навіть може "з'їсти котлетки з пюрешкою". Але незважаючи на любов до домашньої їжі, Надя Дорофєєва підтримує свої форми завдяки спорту.

Вдома Дорофєєва не готує, смачною їжею власного приготування її може побалувати тільки чоловік. Артистка раніше радувала свого обранця і готувала йому борщі, але зараз чекає смачних страв від коханого.

Також співачка розповіла про свою хворобу, з якою боролася 9 років. Мова йде про демодекоз, який зовні проявляється у вигляді висипань. Надя Дорофєєва змогла врятуватися від цієї недуги завдяки мамі.

Раніше, українська співачка Надя Дорофєєва поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram відвертим відео, на якому вона позує перед дзеркалом у спокусливій образі.

Також ми писали про те, що за словами дієтолога, головним продуктом, який допоможе скинути зайвих 5 кг, будуть соковиті стебла селери. Його вживають свіжим, додають в салати і супи, вичавлюють з нього сік і п'ють натщесерце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ