Today.ua

Фото випускниць сколихнуло Мережу: яка деталь застала користувачів зненацька

На фото зображені дівчата, які прийшли відсвяткувати свій випускний. Всі виглядають дуже щасливими, адже попереду - нове та цікаве доросле життя. Однак на світлині є одна деталь, яку помічають далеко не всі.

Подруги зробили фото на пам'ять під час урочистого випускного вечора. Щасливі посмішки, гарні сукні, зачіски та мейкапи - здається, досить стандартна композиція для випускного. Однак зовсім малий відсоток дуже пильних користувачів інтернету помітили на фотографії одну надзвичайно цікаву детальку. Протягом перших секунд помітити це вдається далеко не всім, а ви змогли?

Подивіться уважніше на дівчат, зображених на фото. Бачите на знімку щось незвичайне?

Якщо ні, дамо підказку: зверніть увагу на аксесуари дівчат.

Якщо все ж побачили, то сміливо можете себе вважати дуже спостережливою людиною з відмінною логікою.

Справа в тому, що дна з випускниць на ім'я Елеонора вирішила трохи схитрувати і принести на випускний величезну флягу для алкоголю, яку вона тримала в руках як звичайний клатч.

"Я і зараз не розумію, як, але я змогла пронести величезну флягу на випускний, а під час пропускного режиму охоронці подумали, що це звичайна сумочка. Ну я її під виглядом сумочки просто пронесла, вони навіть не звернули увагу", - поділилася Елеонора.

Нагадаємо, раніше ми розповіли історію про те, як на своєму дитячому фото чоловік помітив дивну деталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ