Today.ua

“Я готова“: 44-річна Могилевська наважилась стати мамою

Відома українська співачка Наталія Могилевська в свої 44 роки заявила, що нарешті наважилась вперше стати мамою. Про це вона розповіла в интерв'ю в ефірі одного з українських телеканалів.

Співачка зазначила, що усе життя робила вибір на користь кар'єри. Вона пробувала себе у різних амплуа: від співачки, продюсерки, телеведучої до письменниці. При цьому особисте життя Могилевська відкладала на потім. Шлюб з українським бізнесменом Дмитром Чалим тривав лише рік – пара розійшлася у 2005 році. Через рік Наталія вже була з бізнесменом Єгором Долиніним, але після п'яти років цивільного шлюбу пара розійшлася. І лише зараз співачка заявила, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати мамою.

"Я готова стати мамою, раніше ніколи того не хотіла, хоча багато разів була можливість – тоді я не відчувала, що готова", – поділилася Наталія Могилевська.

Втім, вона не повідомила, чи буде це всиновлення, або все ж співачка наважиться народжувати самостійно.

Про власне кохання Могилевська говорить досить неоднозначно.

"Навіть якщо воно би й з’явилось, я б відповіла, що щастя любить тишу. Я дуже хочу кохати! Я скучила за стосунками і точно знаю, що я до них готова – пройшов цілий період часу, я вже і в Індії пожила. Я готова створити родину", - поділилась Могилевська.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповіла про своє нове кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ