Today.ua

“Я б не перебільшував свої шанси“: Абромавичус прокоментував можливе призначення прем'єром

Голова наглядової ради "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус стверджує, що "не перебільшував би свої шанси" щодо можливого прем'єрства. Водночас кожного із претендентів Айварас Абромавічус оцінює позитивно. Про це він сказав у інтерв'ю українському інтернет-виданню.

При цьому економічний розвиток, за його словами, чекає країну будь-якому разі.

Слід зазначити, що журналістка американського видання Atlantic Council Мелінда Херінг ще перед парламенськими виборами розкрила імена п’яти кандидатів на посаду прем'єр-міністра України. Серед них – колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України, який зараз є головою наглядової ради "Укроборонпрому", Айварас Абромавічус.

"Я б не перебільшував свої шанси стати наступним прем'єр-міністром України. Але ті всі прізвища, які фігурують останнім часом — я вважаю, що вони всі гідні, і я вважаю, що при призначенні будь-якого так званого технократа з цього списку нас чекає дуже позитивний економічний розвиток в найближчі два роки", – вважає Абромавичус.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що бажає, щоб посаду прем'єр-міністра зайняв професійний економіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ