Today.ua

Xiaomi випустила універсальний пульт Mi Universal Remote

Xiaomi розширює свою лінійку пристроїв для розумного будинку. Китайська компанія Xiaomi представила універсальний пульт дистанційного керування під назвою Mi Universal Remote. Пульт Mi Universal Remote від Xiaomi - для управління декількома побутовими приладами в одному місці. Робота нового універсального пульта Mi Universal Remote здійснюється з допомогою програми Mi App.

Універсальний пульт Mi Universal Remote від Xiaomi також допомагає керувати розумною мікрохвильовкою, телевізором і холодильником, подаючи голосові команди через вбудований мікрофон. Можна просто попросити кондиціонер знизити температуру на кілька градусів. За заявами компанії Xiaomi, вже підтримуються близько 6 тисяч пристроїв.

Універсальний пульт Mi Universal Remote уміє розповсюджувати інфрачервоне випромінювання на 360 градусів, що виключає необхідність направляти пульт в правильну сторону. Дальність дії до 10 метрів. А його ціна – 12 доларів.

https://youtu.be/sEO9WA1cFQY

Раніше Xiaomi представила під брендом Yunmi нову мрію господині — розумну пральну машину, яка володіє функцією сушіння білизни. Пристрій Xiaomi Yunmi оснащене системою штучного інтелекту VioBrain, крім того, в пральній машині Xiaomi Yunmi встановлений енергоефективний двигун, який дозволяє здійснювати віджим з частотою 1400 оборотів в хвилину. Усього доступно 16 різних режимів прання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ