Today.ua

Xiaomi Mi 10: стали відомі особливості нового флагмана і дата старту продажів

Xiaomi, відома китайська компанія, що славиться своїми сучасними і недорогими смартфонами, анонсувала випуск свого наступного флагмана Mi 10. Анонс відбувся під час щорічного заходу Qualcomm Snapdragon Summit 2019.

За словами президента Xiaomi Лінь Біня, майбутній флагман китайської компанії стане одним з перших смартфонів на ринку з топовим процесором Snapdragon 865. Також відомо, що Mi 10 вийде з підтримкою 5G і мережевого стандарту SA/NSA. Наразі, за словами Біня, пристрій вже було запущено в масове виробництво. Реліз Xiaomi Mi 10 заплановано на перший квартал 2020 року.

Слід зазначити, що Крім апаратів Xiaomi, чіп Snapdragon 865 з'явиться також в аксесуарах іншого китайського виробника - Oppo. Випуск смартфона цієї марки також заплановано на перші місяці 2020 року.

Раніше повідомлялось, що Xiaomi Mi Mix 4 вже зовсім скоро з’явиться у продажу, і фахівці прогнозують, що він “обійде” флагманський смартфон Samsung Galaxy S11, який також готується до виходу на ринок. Xiaomi Mi Mix 4 буде оснащено фронтальною камерою, яка вбудована прямо в дисплей. Вона знаходиться у верхній його частині прямо по центру, і під неї не робили жодних отворів. Саме ця фотокамера перебуває прямо в екрані смартфона, а використовувати її стає можливо тоді, коли підсвічування на ній відключається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ