Today.ua

Xiaomi анонсувала найдешевший смартфон у світі

Китайська компанія Xiaomi анонсувала випуск найдешевшого смартфона у світі. Раніше Xiaomi анонсувала двосторонній телевізор. Новий гаджет отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855, а називатися, найімовірніше, буде Redmi X.

Найдешевший смартфон у світі Xiaomi отримає акумуляторну батарею рекордної ємності з підтримкою технологій швидкої і бездротової зарядок, а також новітнє технічне оснащення, основою якого стане восьмиядерний чіп Snapdragon 855 від компанії Qualcomm, що володіє тактовою частотою 2,86 ГГц, а також графікою Adreno 640.

Нововведенням гаджета Xiaomi стане чіп NFC, за допомогою якого можна буде сплатити за проїзд у громадському транспорті, а також зробити покупки в магазинах з використанням платіжних систем Google Pay і Mi Pay.

Раніше китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний замок AreoX Smart fingerprint U-Lock зі сканером відбитків пальців, призначений для скутерів, мотоциклів та велосипедів, але його можна використовувати і для замикання дверей. Новинка Xiaomi буде пропонуватися з короткою і довгою дужкою за ціною $29 доларів для тих, хто брав участь на стадії колективного фінансування і $32 для інших покупців.

Xiaomi також представила універсальний пульт дистанційного керування під назвою Mi Universal Remote. Пульт Mi Universal Remote від Xiaomi — для управління декількома побутовими приладами в одному місці. Робота нового універсального пульту Mi Universal Remote здійснюється з допомогою програми Mi App.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ