Today.ua

Windows 10 в декількох кроках від нового обміну буфера.

Операційна система Windows 10 вже цієї осені готується прийняти нове масштабне оновлення, повідомляє Сегодня з посиланням на Microsoft.

October 2018 Update, так називається п'ятий великий «патч», раніше відомим під кодовою назвою Redstone 5. Вихід поновлення запланований на жовтень 2018.

Про все це йшлося під час спілкування з пресою на виставці IFA 2018, яка проходила днями в Берліні.

«Хмарний» буфер обміну стане доступний в новій, що очікується версії.

Завдяки функції Cloud Clipboard можна буде копіювати на одному пристрої і вставляти на іншому (наприклад, з робочого столу на ноутбук) не тільки текст або зображення, а й будь-які інші файли. Подібне рішення реалізовано на macOS у вигляді AirDrop.

Оновлення також принесе ряд поліпшень для браузера Edge, «Ножиці» отримають новий функціонал, а найважливіше - "Провідник" отримає можливість працювати з вкладками, немов в браузері.

Microsoft неодноразово заявляли, що Windows 10 буде останньою операційною системою компанії, на якій буде зупинено випуск нових ОС. Замість створення нового, краще покращувати те, що є - вважає бренд. Так, приблизно двічі на рік планується оновлювати «Десятку», вносячи в неї всі найкращі правки.

Нагадуємо про те, що українські аграрії візьмуть участь в спеціалізованій міжнародній виставці свіжих фруктів і овочів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Asia Fruit Logistica 2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ