Today.ua

Вже вище мами: Тіна Кароль показала рідкісні фото з підрослим сином

Схоже, таки син Тіни Кароль піде у політику, чи стане дипломатом. На це артистка натякнула, коли вона разом із 14-річним Веніаміном відвідала ООН. З шанувальниками зірка поділилася рідкісними фото зі своєю єдиною дитиною, яка вже багато років навчається в Англії.

У Телеграм-каналі українська виконавиця поділилася кадрами, зробленими у штаб-квартирі ООН. Туди вона приїхала разом зі своїм сином, зважаючи на все, на розвідку. Мабуть, хлопчик хоче проходити там стажування або в майбутньому опинитися серед представників країн-учасниць.

"Все, що в житті трапляється - це зв‘язок. Ця зала- колиска важливих рішень для світу та миру. Нехай тобі сину вистачить сил та мудрості бути корисним миру, Україні та світу! Можливо цей мікрофон буде гучніший ніж мій. я б була щаслива. Безумовно твоє життя - твій вибір, та я дозволю собі помріяти! – зазначила зіркова матуся.

На одному зі знімків Веніамін, який росте копією свого покійного батька, з'явився на тлі зали, де засідає ООН. На іншому фото Тіна Кароль із сином розглядають портрети в одному з коридорів будівлі, а на третьому зображені разом із постійним представником України при Організації Об'єднаних Націй Сергієм Кислицею.

Тіна Кароль виглядала стильно у трендових легінсах з розрізами, кросівках, білій футболці та стильній стьобаній куртці. Її син обрав світлі джинси, чорні кросівки, патріотичну футболку та жилетку.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, які продукти допомагають їй залишатися стрункою та здоровою: "Складно, коли постійні стреси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ