Today.ua

“Виступлю у 80“: Пугачова вирішила піти з великої сцени

Відома російська співачка Алла Пугачова на концерті в Мінську, який відбувся 2 листопада, шокувала публіку несподіваною заявою. Примадонна оголосила, що бере творчу паузу і наступного разу з'явиться на сцені у 2029 році, коли святкуватиме 80-річний ювілей. Відповідне відео опубліковане на Instagram-сторінці Super.ru.

"Я б дуже хотіла, щоб цей концерт... До речі, він зовсім непередбачений мною. Але раз запросили, думаю: прийду. А більше нікуди! Все тепер, чекайте. Тепер, якщо і піду, то тільки у вісімдесят", — заявила Пугачова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Під час виступу в Мінську Примадонна, яка відсвяткувала в цьому році 70-річчя, заявила, що погодилася на непередбачений концерт з любові до міста і його жителям, але наступного разу планує вийти на сцену лише через 10 років: ⠀ «Цей концерт абсолютно непредвиден мною. Раз запросили, думаю: прийду, а більше нікуди. Все, тепер чекайте. Тепер, якщо і піду, то тільки в 80». ⠀ Крім того, Аллі Борисівні в столиці Білорусії вручили подарунки від президента Лукашенка: квіти, цукерки і Орден дружби народів. #пугачова #мінськ Підете на концерт Пугачової через 10 років?

Публікація від SUPER (@super.ru)

Після концерту в Білорусі Аллі Борисівні вручили подарунки від президента Лукашенка: квіти, цукерки і Орден дружби народів.

У коментарях під публікацією багато користувачів не вірять, що Пугачова залишить сцену, так як такі заяви з її вуст звучать вже останні 10 років.

"Кожен рік вона так говорить", "Вона говорить так щоразу. Ну зрозуміло, комуналку за палац платити треба...", "Вона кожен день йде зі сцени", "Ну це вона тільки з Білоруської сцени йде. Країн у світі багато", "Це як я, кожного понеділка сідаю на дієту", - зазначили підписники.

Раніше повідомлялося, що Алла Пугачова з'явилася на публіці помітно помолоділою і з новою зачіскою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ