Today.ua

“Вистачає тільки на їжу“: Волочкова поступово прощається з “красивим“ життям

Анастасія Волочкова, яка нещодавно повернулася з відпочинку в Таїланді, зараз залишилася без грошей на існування. Назад у Москву вона поверталася вже економ-класом. Від слуг і стилістів балерина відмовилася ще задовго до поїздки, а всі гроші, мабуть, були витрачені на святкування її 44-річчя.

Кілька попередніх тижнів Волочкова провела в респектабельному готелі Тайланда, публікуючи фото то на білосніжній яхті, то в сауні. Раніше вона віддавала перевагу виключно Мальдівам, але часи змінюються. Як би балерина не позувала в розкішних купальниках і не давала всім зрозуміти, що на відпочинку вона не відмовляє собі ні в чому, казка про красиве життя рано чи пізно закінчується.

Чутки про те, що матеріальне становище Анастасії Волочкової знаходиться на межі краху, говорили давно. Спочатку в ЗМІ публікували фото маєтка Волочкової, який нібито був виставлений на продаж. Потім сама балерина зізналася, що дає концерти виключно на благодійній основі. В якийсь період з пальця Волочкової зникла фірмова обручка і "доброзичливці" припустили, що Настя її заклала. На фоні версій про важку алкогольну залежність Анастасії Волочкової, у ці здогади цілком можна повірити.

Відомо, що балерина економить також і під час гастролів. Вона живе в економ-номерах звичайних готелей і сама робить собі макіяж перед виступами, не користуючись послугами стилістів.

Раніше повідомлялося, що схудла Анастасія Волочкова влаштувала танці у ванній в прозорій білизні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ