Today.ua

“Вигуки і заклики про допомогу“: Софії Ротару різко стало погано під час концерту

Софія Ротару з тріумфом виступила на концерті "Пісня року" в Москві, де глядачі не приховували своїх почуттів і публічно зізнавалися в любові до артистки. Ротару зібрала безліч квітів і подарунків з глядацького залу, які їй зі сцени допомагали виносити помічники. Однак, як з'ясувалося, відразу після виступу Софії Михайлівні стало різко погано.

Вийшовши за куліси, Ротару відразу знадобилася допомога охоронців. За словами очевидців, вони чули з коридору жіночі крики і заклики про допомогу. Про це написав письменник і журналіст Олександр Вулих на своїй сторінці в Facebook.

"Софії Михайлівні погано від напливу журналістів! Я сховався в гримерці Ігоря Ніколаєва і на всяк випадок там перечекав спецоперацію по зачистці коридору", - повідомив журналіст.

Як відомо, Софія Ротару повернулася в Росію після тривалого цькування. Сестра Ротару раніше нібито заявляла, що співачка фінансово допомагала бійцям АТО на Донбасі. Концертний директор артистки спростував цю інформацію.

Крім того, глава соціального комітету Ради РФ Валерій Рязанський закликав ігнорувати концерти Ротару за те, що вона критикує Росію, а коли потрібно заробити - їде з концертами.

Нагадаємо, готель Софії Ротару в Ялті Villa Sofia, який співачка відкрила в 2009 році, нещодавно закрився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ