Today.ua

Видно все тіло: Лоліта Мілявська вразила худобою в прозорому вбранні

Лоліла Мілявська здивувала занадто стрункою фігурою. Крім того, Лоліта викликала справжній ажіотаж серед присутніх. По-перше, наряд Мілявської був обраний зі смаком, а зараз така форма сукні на піку моди. По-друге, співачка добряче схудла і демонструвала свої підтягнуті форми всім оточуючим.

Стилісти наголошують, що образ Лоліти видався дуже ефектним. Він не тільки неймовірно йде співачці, але і на сьогоднішній день в тренді. Зокрема, зараз в моді об'ємні рукави, напіввідкриті плечі і прозорість. До цього, Лоліта Мілявська вже не раз з'являлася на заходах у цьому напівпрозорому вбранні. У співачки ще є комбінезон з такої ж тканини і кольору, який вона одягла на церемонію "Пісня року".

Крім Лоліти Мілявської, наряд, який вже не раз був вигуляний раніше, продемонструвала і Кеті Топурія, яка позувала перед камерами у сукні-аркуші, яке стало практично уніформою співачки. Адже Топурія практично його не знімає. Що стосується Лоліти, то співачка відчувала себе впевнено з новою зачіскою і яскраво-червоними губами. А напівпрозора тканина тільки підкреслила витончені форми співачки. Також завдяки широкому поясу зірці вдалося зробити свою талію ще більш тонкою.

Раніше ми повідомляли про те, що Лоліта Мілявська, яка лише нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим, заговорила про новий шлюб.

Також Лоліта Мілявська, російська співачка, якій заборонено в'їзд в Україну, в прямому сенсі показала шанувальникам своє справжнє обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ