Today.ua

“Втратив cвідомість та переїхав двох людей“: екс-голова Одеської залізниці потрапив у страшну ДТП

Колишній депутат від "Партії регіонів" та екс-глава Донецької та Одеської залізниці 71-річний Микола Рогов потрапив у ДТП на трасі "Одеса-Київ". Водій Mercedes не впорався з керуванням й з'їхав на узбіччя, де продавали кавуни. Там він наїхав на продавця баштанних культур та покупця, які загинули на місці. Сам водій отримав незначні травми.

"Під колесами Mercedes загинули жителька Вінничини, 1989 р. н., та громадянин Азербайджану, 1971 р. н. Попередньо встановлено, що 71-річний водій - житель Одеси - дорогою додому не впорався з кермуванням і, перетнувши зустрічну смугу, виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на продавця та покупчиню баштанних культур. Від отриманих травм жінка з чоловіком загинули миттєво. Водій з травмами різного ступеня тяжкості був госпіталізований", - повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

За словами адвокатів Рогова, ДТП сталася, бо водій втратив свідомість за кермом. Стало відомо, пенсіонер страждає на діабет і гіпертонію. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі Київський райсуд Одеси відправив 71-річного Миколу Рогова під нічний домашній арешт. У жінки, яка загинула в результаті аварії, залишилося двоє дітей.

Нагадаємо, у Києва на проспекті Ватутіна зіткнулися таксі Uber і карета швидкої.

Раніше повідомлялося, що з'явилися скандальні подробиці смертельної стрілянини в курортній Кирилівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ