Today.ua

“Вся шита і штопана“: Пугачова нажахала фанатів своїм виглядом

Алла Пугачова у свої 70 років з кожним роком виглядає все молодше і молодше. На краще змінюється не тільки фігура Примадонни, але і риси її обличчя. Фанати зірки просто в шоці, до яких крайнощів доходить їх кумир. На своєму останньому фото в Instagram Пугачова з'явилася в кадрі з неприродними губами і дуже дивним носом, що не могли не помітити її фанати. Негативних коментарів під фото виявилося набагато більше, ніж позитивних, що абсолютно виправдано.

На знімку Алла Пугачова ніжиться в променях сонця, примруживши очі. Ракурс обраний таким чином, що на обличчя Примадонни падає світло і помітно, що зморшки на майже відсутні, що протиприродно в її віці. Пугачова постала перед шанувальниками у чорному капелюсі і з прямими розпущеним волоссям.

"Всім, кому по душі це свято, бажаю побільше сонця в вашу душу!", - підписала Пугачова, привітавши підписників з 8 березня.

"Судячи з фото, живого місця не залишилося. Вся шита і штопана. Літня надута Барбі", "Ми Аллу втратили, це не Пугачова"; "Спотворила себе, зупиніться вже, навіщо це Вам?", "Це невдале фото, видалите його"; "Пугачова вся якась неприродна, жах", - пишуть фоловери.

Але є й ті, хто оцінив зовнішній вигляд Пугачової і захоплюється її красою, яка вже багато років радує шанувальників по всьому світу.

"Королева", «Алла Борисівна, ну яка ж ви обалденная», «Сонечко любить вас», «Ви найкраща жінка на світі», "Зразок жіночності і розуму! Люблю і вітаю! "Спасибі за промінчики, які йдуть від Вашого Великого Теплого Сонечка! Зі святом Вас, Весни в душі і Тепла!", - написали інші фанати.

Раніше повідомлялося, який секрет багато років приховувала від своєї аудиторії Алла Пугачова, про що розповів її колишній чоловік Олександр Стефанович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ