Today.ua

Vodafone запустив новий “соціальний“ тариф

Vodafone, один з найпопулярніших мобільних операторів в Україні, запускає спеціальних тариф з рекордно низькою вартістю. Абоненти Vodafone матимуть змогу користуватись низкою послуг за мінімальну ціну.

В рамках "соціального" тарифу від Vodafone клієнт щомісяця отримує досить скромні 500 Мб мобільного інтернету зі швидкістю до 300 Мбіт/с. Також в тариф входить безліміт на меседжінг (текст і картинки) в додатках Viber, WhatsApp, Skype та Telegram. Крім того, в тарифний план включено 150 хвилин дзвінків на будь-які українські номери. Здійснювати голосові виклики можна навіть на міські номери, нічого за це не доплачуючи. За 3 гривні на день абонентам Vodafone надається повний безліміт на дзвінки в РФ і Польщу.

Вартість такого тарифного плану - 45 грн на місяць. Таким чином, одна доба обійдеться в 1,5 гривень в день. Щоб підключити "соціальний" тариф, зверніться до оператора або скористайтесь інформацією на офіційному сайті Vodafone.

Нагадаємо, придбавши у грудні та січні в магазинах Vodafone смартфони Samsung за спеціальною ціною, можна отримати в подарунок пакет послуг зв’язку Vodafone на цілий рік. Участь в акції беруть смартфони Samsung Galaxy A30s і Samsung Galaxy A50.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ