Today.ua

“Всі на свої місця!“: Ляшко скликає Верховну Раду на День Незалежності

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який за результатами парламентських виборів не пройшов у Верховну Раду, запропонував Андрію Парубію скликати 24 серпня урочисте засідання парламенту з нагоди Дня Незалежності України. На своїй сторінці у Facebook політик заявив, що парламент 8-го скликання має відзначити це свято на найвищому рівні, в той час, як для Зеленського це буде звичайним робочим днем.

"Жоден парламент, як цей, не зробив стільки для відновлення нашої Армії та національної безпеки, для національної історії та пам‘яті, для національної культури і мови, для європейського майбутнього України. Кожен, кожен депутат цього унікального парламенту Майдану, який голосував за державотворчі закони, може гордитися перед своїми дітьми і онуками, щоб про нього не говорили сліпі обивателі сьогодні. Час розставить все на свої місця!"– написав політик.

Як відомо, наразі Олег Ляшко відпочиває в Італії разом зі своєю дружиною Росітою. Політик переконує, що попри намагання недоброзичливців після відпочинку обов’язково повернеться у велику українську політику.

Лідер Радикальної партії додав, що не збирається нікуди тікати або ховатися, і далі боротиметься за Україну.

“Хтось там розказує, збіг, утік, злякався, заховався – це не про мене, я з політики не йду. Тому що Ви бачите, що боротьби буде більше, ніж достатньо. Тому треба сила, здоров’я і віра в Україну, вірте в Україну. Сьогодні дуже складні часи для України, але ми все здолаємо, вірте в Україну, вірте в себе, вся ця чума, вся ця холера, все це – пройде, а Україна буде, і ми з Вами будемо. Вірте в Україну, до зустрічі”, – закликав Олег Ляшко.

Раніше Олег Ляшко жорстко виступив проти Володимира Зеленського та закликав киян вийти на мітинг проти президентської партії “Слуга народу”, яка, за його словами, незаконно захопила владу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ