Today.ua

Вперше “засвітився“ під час епідемії: як Комаровський став популярним

Євген Комаровський є на сьогоднішній день найвідомішим лікарем в Україні. Він активно висвітлює тему пандемії коронавірусу, публікуючи на цю тему безліч відео. Однак мало хто знає, як лікарю вдалось стати медійною персоною.

До кар'єри Комаровського на телебаченні він працював у простій лікарні, а вперше "засвітився" на екранах під час епідемії дифтерії в Україні.

Комаровський народився в Харкові в родині інженерів. Після школи він пішов навчатись у Харківський медичний інститут (відділення педіатрії).

З 1991 по 2000 роки Комаровський працював завідувачем інфекційного відділення обласної харківської дитячої інфекційної клінічної лікарні.

В 1992 році він вперше з'явився на телеекранах на тлі епідемії дифтерії. Після цього у медика почали досить часто брати інтерв'ю, цікавлячись його думкою як експерта педіатрії.

У 2000 році Комаровський почав прийом в приватному медичному центрі і більше не працював в обласній харківській дитячій інфекційній клінічній лікарні.

З березня 2010 року в ефірі з'явилась телепрограма "Школа доктора Комаровського". Випуски передачі показували на "Інтері".

З 2018 року відомий лікар став ведучим рубрики "Запитайте доктора Комаровського" в програмі "Навігатор. Новини".

Нагадаємо, раніше Євген Комаровський розповів, що краще захистить українців від коронавірусу - маска чи респіратор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ