Today.ua

Вперше з 2014 року: “Укрзалызниця“ поновила сполучення з Донбасом

"Укрзалізниця" відновила рух приміських поїздів на одній з ділянок Донбасу, де з 2014 року було відсутнє сполучення. Про це повідомляється на офіційному сайті "Укрзалізниці".

Так, на ділянці Фенольна - Скотовата в Донецькій області відтепер відновлено залізничне сполучення.

За даними "Укрзалізниці", сьогодні, 30 грудня, по цьому маршруту відправився перший поїзд. Всього на оновленій ділянці будуть курсувати дві пари приміських електричок.

"Для відновлення безпечного курсування поїздів на цій ділянці працівники регіональної філії "Донецька залізниця "АТ "Укрзалізниця" спільно з фахівцями штабу ООС, головним управлінням Національної поліції України в Донецькій області та за сприяння Донецького обласного військово-цивільної адміністрації перевірили і підготували інфраструктуру", - повідомили в "Укрзалізниці".

Зазначається, що структурні підрозділи "Укрзалізниці" відновили пошкоджений в результаті обстрілів фасад будівлі вокзалу "Скотовата", систему опалення і внутрішню обробку. Задля безпеки пасажирів і організації роботи відділу поліції було також встановлено додатковий паркан, ведеться відеоспостереження.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запланувала на наступний рік індексацію тарифів на пасажирські перевезення на 2%, що розпочнеться вже з 1 березня 2020 року. Таким чином, в грудні наступного року тарифи на пасажирські перевезення стануть на 22% вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ