Today.ua

“Воздасться по заслугах“: сім'я Анастасії Заворотнюк побажала журналістам опинитися на місці хворої актриси

Анастасія Заворотнюк на фото з Дідом Морозом, зробленому кілька років тому, опинилася днями в центрі нового гучного скандалу. Деякі ЗМІ дістали з архіву цей знімок і почали маніпулювати, що нібито фотографія зроблена в цьому році, напередодні новорічних свят, а актриса насправді не в лікарні, а розважається на корпоративах.

Родичі Заворотнюк побачили в Інтернеті публікацію з підписом "Раку немає": Заворотнюк сексуально звивалася на жердині перед мужиком". Вони просто розлючені від того, якими байдужими можуть бути журналісти. Родичі написали відповідь автору статті, в якому побажали, щоб йому "далося по заслугах за його писанину".

"Нешанований писака. Таким, як ви, не подають руки. З такими, як ви, соромно спілкуватися, працювати, навіть просто бути знайомим. Після таких, як ви, хочеться продезінфікувати приміщення. Шкода, що моральне каліцтво не лікується", — написали родичі.

"І як у дитячому віршику про перехідну гикавку і Федота, нехай з об'єкта вашої пильної уваги все прийде до вас», — доповнили побажання родичі актриси.

Також в мережі з'явилося ще одне фото Заворотнюк в оточенні Діда Мороза і близьких людей, яке також було зроблено раніше. Пост отримав відгук в мережі. Багато людей бажають актрисі, звичайно ж, одужання і посилають їй промені своєї любові.

Раніше ненависні фанати Анастасії Заворотнюк накинулися на неї із звинуваченнями, що все її життя - це гонитва за багатими чоловіками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ