Today.ua

Володимир Остапчук після розлучення з дружиною зізнався у проблемах в особистому житті

Володимир Остапчук розповів про те, що його життя після розлучення змінилася в інший бік. Український телеведучий і фіналіст шоу "Танці з зірками" зізнався, що йому чогось не вистачає. Остапчук розповів у своєму Instagram про те, що після розлучення його все дратує. Адже йому зараз навіть хочеться виправляти граматичні помилки в постах, які публікують його знайомі.

Крім того, Володимир Остапчук виставив нове фото, де він у красивому елегантному костюмі в клітку, який він застібнув на один гудзик. Сам ведучий сидить в кокетливій позі, тримаючись рукою за волосся й здивовано дивиться в камеру. Остапчук скаржиться, що його життя є постійною боротьбою, адже йому занадто часто хочеться виправляти граматичні помилки людей, що публікують пости в Instagram. Крім того, він шкодує про те, що у нього дуже мало друзів і планує завести хоча б парочку. Багато підписників відразу ж почали пропонувати дружбу Володимиру і погодилися з ним, що багатьох також дратують чужі граматичні помилки. Так що є вірогідність того, що після цього визнання у Володимира Остапчука з'явиться багато нових друзів.

Раніше ми повідомляли про те, що Володимир Остапчук після вильоту з шоу "Танці з зірками" відверто розповів про те, що розлучається з дружиною. І щоб, шанувальники провідного перестали гадати, хто або що стало причиною розриву однієї із самих щасливих пар, Остапчук зізнався, які зміни відбуваються насправді зараз в його родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ