Today.ua

Володимир Омелян протестував електромобіль Hyundai Kona

Міністр інфраструктури Володимир Омелян протестував компактний кросовер корейського виробника Hyundai Kona в рамках благодійного автопробігу на електромобілях "Подаруй чисте повітря дітям". Про це повідомляє сайт автомобільних новин Autonews.ua.

Маршрут пробігу пролягав від Міжнародного виставкового центру "Лівобережний", де проходили виставки AutoTech Service і EcoDrive Ukraine, до пам'ятного знаку на алеї Слави миротворців ООН.

У пробігу взяли участь відомі електромобіль Tesla Model S, Nissan, Renault Zoe Renault Z. E., а також низькопідлоговий електричний автобус SkyWell з Китаю, збирання якого планують і в Україні.

Володимир Омелян очолив захід, провівши тест-драйв корейського електромобіля Hyundai Kona Electric, який вразив його своїм комфортом, просторістю і технологічністю.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="full" ids="65860,65861,65862,65863,65864,65865,65866"]

Він зазначив, що електромобіль — це крок до "четвертої промислової революції" і до тих речей, які зовсім нещодавно здавалися неможливими, а тепер "є нашою реальністю".

Як раніше повідомляв Today.ua, електромобіль Hyundai Kona Electric з'явився у дилерів в кінці квітня за ціною від 923 тисяч гривень.

І першу офіційну партію електрокарів українці розкупили менше, ніж за день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ