Today.ua

Волочкова похвалилася талантами 14-річної доньки: “Очей не відірвати“

Анастасія Волочкова, яка регулярно розважає Мережу своїми епатажними знімками, цього разу порадувала своїх шанувальників милими сімейними фото із дочкою Аріадною.

Після того, як епатажна балерина відсвяткувала свій 44-й день народження в колі численних друзів і прихильників, настала черга привітань і від єдиної доньки Аріадни. 14-річна Аріадна вже тривалий час проживає зі своїм батьком, колишнім цивільним чоловіком Волочкової, Ігорем Вдовіним. Таке рішення дівчинка нібито прийняла сама. Однак з матір'ю вона також підтримує зв'язок, і ось, через кілька днів після свого дня народження, мама, нарешті, знайшла час, щоб прийняти у себе дівчинку.

Звичайно ж балерина, яка любить розповісти про свою любов до доньки, не забарилася похвалитися знімками з нею. На одному фото мати і дочка сидять на дивані обійнявшись. Дівчинка тримає в руках картину, на якій зображений пляж з камінням.

"Яка ж Аріша талановита і вже доросла! Ця картина написана нею мені в подарунок. Я дуже пишаюся усіма досягненнями донечки і тим, що я народила і виховала добру, талановиту, світлу, добропорядну і розумну людину", - підписала фото Волочкова.

https://www.instagram.com/p/B7vTXdCoVzD/

Вона завбачливо відключила коментарі до цього знімку, очевидно побоюючись, що його прокоментують так само, як і багато інших її фото. Адже Волочоква любить, при нагоді, нагадати про свою материнську любов, при цьому віддавши дочку на виховання колишньому чоловікові. Вона також ніколи не бере з собою дівчинку на відпочинок. Так, декількома днями раніше Анастасія повернулася з Таїланду, де відпочивала з міфічним коханим, якого ніхто не бачив.

На іншому фото Анастасія знялася, сидячи за столом із фруктами, в компанії Аріадни і свого розкішного білого кота Лаккі.

"Прекрасний домашній день з любою Арішою і Лаккі. Улюблена донечка, ти моє щастя! Спасибі за добро і тепло твого серця", - написала Волочкова.

https://www.instagram.com/p/B7wNlL_I9Qu/

Нагадаємо, Анастасію Волочкову днями запідозрили у зв'язку з майбутнім свекром Нікасом Сафроновим. На дні народження у балерини Сафронов привселюдно оголосив, що його старший син зробив Анастасії пропозицію. Однак багато хто помітив, як взаємно симпатизували один одному іменинниця та її майбутній свекор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ