Today.ua

Vodafone зробив користування мессенджерами безкоштовним: названі дві умови

Vodafone запустив нову акцію для своїх абонентів, в рамках якої зробив використання месенджерів повністю безкоштовним. Однак, щоб стати "щасливчиком", потрібно дотриматися ряду умов - оплатити основний місячний пакет послуг в рамках вашого тарифного плану, а також активувати і оплатити послугу Online PASS. Її вартість становить тридцять гривень на місяць.

В рамках акції "Online PASS в подарунок" від Vodafone абоненти зможуть безлімітно і без плати за трафік користуватися веб-ресурсами, які найчастіше потрібні для онлайн-навчання та дистанційної роботи: Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime. При підключенні послуги трафік списуватися більше не буде.

У компанії Vodafone заявили, що безліміт без плати за трафік - стане вагомою допомогою в сучасній реальності школярам, студентам, офісним співробітникам, підприємцям. Мобільний оператор ретельно проаналізував, які саме програми та додатки стали затребувані абонентами в період карантину, і зробив їх більш доступними. У абонентів Vodafone є час до 14 січня 2021 року включно підключити послугу "Online PASS" в рамках акції "Online PASS в подарунок" і користуватися всіма мессенджерами безкоштовно. З 15 січня 2021 вартість послуги становитиме 50 грн /місяць. Підключити Online PASS по акції можна набравши *316*1#. При цьому перевірте, щоб у вас був оплачений пакет послуг на місяць.

Нагадаємо, Vodafone представив новий тарифний план всього за 50 гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ