Today.ua

Vodafone запустив вигідну акцію, на яку давно чекали українці

Vodafone запустив на початку червня корисну послугу, яка сподобається багатьом абонентам. Відтепер користувачі пакетів послуг від Vodafone матимуть нетарифікований доступ до сайту YouTube. Для цього необхідно підключити послугу  "YouTube без перерви", і ви матимете можливість користуватися підпискою "YouTube Premium" абсолютно безкоштовно протягом чотирьох місяців.

Дана послуга активується автоматично при підключенні послуги Video PASS. Термін її дії - з 1 червня до 30 вересня. Саме протягом цього періода ви зможете здійснити підключення і наступні чотири місяці безлімітно переглядати на YouTube фільми, відео, слухати музику, тощо. Починаючи з п'ятого місяця, підписка YouTube Premium і послуга Video PASS автоматично стануть для вас платними. Про термін завершення акції мобільний оператор попередить завчасно, надіславши СМС-повідомлення.

Послуга Video PASS відкриває абонентам Vodafone доступ до всіх основних відеосервісів без обмежень по трафіку. Важливо користуватися офіційними додатками для Android і iOS, і тоді ніяких проблем у вас не буде. Vodafone надає безліміт лише на той трафік, який йде безпосередньо через відповідні відеосервіси (не поширюється на рекламу).

Активувати послугу Video PASS можна за допомогою комбінації *313*1#, або через додаток My Vodafone.

Нагадаємо, з травня Vodafone підвищив вартість деяких своїх тарифів, але у лінійці мобільного оператора залишились бюджетні тарифи, один з яких можна підключити всього за 45 гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ