Today.ua

Vodafone запустив послугу оплати проїзду через СМС

Vodafone від початку 2020 року не перестає тішити своїх абонентів новими корисними тарифами та послугами, які економлять їх кошти. Тепер ті, хто користується послугами Vodafone, зможуть оплачувати проїзд за допомогою СМС-повідомлення. Ця корисна послуга вже діє в деяких українських містах.

Для оплати проїзду у громадському транспорті (трамваї, тролейбуси) абонентам Vodafone потрібно відправити СМС-повідомлення з кодом на короткий номер 877. Після відправлення повідомлення сума за проїзд спишеться з вашого рахунку, а на номер, з якого ви відправили гроші, прийде SMS із відповіддю – це і буде ваш електронний квиток, який потрібно показати контролеру. Зі списком кодів можна ознайомитися на офіційному сайті Vodafone.

Зараз послуга діє у Вінниці, Житомирі, Львові та Івано-Франківську. В подальшому оплачувати проїзд через SMS зможуть мешканці усіх областей України.

У разі, якщо ви випадково видалили СМС-квиток, або ж вам не прийшло повідомлення, можна повторно спробувати отримати квиток, надіславши на номер 877 СМС-повідомлення з літерою «D» або «d». Вам відразу ж прийдуть дублікати всіх діючих СМС-квитків, записаних на ваш номер.

Важливо, щоб після оплати проїзду у вас на рахунку залишилося не менше трьох гривень. За один день можна придбати не більше ста квитків на суму до тисячі гривень.

Раніше повідомлялося, що Vodafone спільно з водоканалами запустив пілотний проєкт "Розумний облік" води, який дозволить в онлайн-режимі знімати та передавати дані з лічильників води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ