Today.ua

Vodafone запустив новий вигідний тариф: що пропонують абонентам

Vodafone, один з найпопулярніших мобільних операторів в Україні, пропонує своїм абонентам новий вигідний тариф за 75 грн на місяць. В рамках цього тарифу абонент отримує по 3 гігабайти інтернету на день.

За умовами тарифу від Vodafone, щодня кожен абонент буде стабільно на постійній основі отримувати по три гігабайти мобільного інтернету на максимальній швидкості в мережах 2G, 3G і 4G LTE, яка може досягати значення аж до 1 Гбіт/с. Завдяки такому значному об'єму наданих гігабайт і високій швидкості, новий тариф точно зацікавить багатьох абонентів.

Весь цей пакет отриманого абонентом інтернет-трафіку можна витрачати навіть на скачування торентів і на надання доступу до глобальної інтернет-мережі на інші пристрої. Коли щоденна норма інтернету буде вичерпана, швидкість почне поступово падати, а потім доступ до мережі припиниться.

Також в рамках нового тарифу абонент Vodafone отримує 300 хвилин дзвінків на будь-які українські номери. Також за 3 гривні на день абонент може отримати можливість здійснювати необмежені дзвінки певні країни Європи.

Мова йде про тарифний план під назвою Vodafone SuperNet Tyrb. Він доступний абонентам на території Вінницької, Черкаської, Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Львівської, Рівненської, Волинської областей і міста Кривий Ріг.

Раніше також повідомлялось, що Vodafone дарує 100 гривень абонентам за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ