Today.ua

Vodafone запустив новий бюджетний тариф з вигідними умовами

Vodafone постійно залучає все нових і нових абонентів, даруючи їм вигідні пропозиції у вигляді тарифних планів по бюджетним цінам. В новому тарифному плані Vodafone SuperNet Turbo мобільний оператор надає українцям повний набір необхідних послуг всього за 75 гривень на місяць.

У цьому тарифі передбачено необмежений обсяг інтернет трафіку в мережі 4G LTE, 300 хвилин дзвінків на розмови з усіма мобільними операторами та можливість безкоштовно підключити послугу "Багато розмов", отримавши одразу 700 хвилин, якщо у вас несподівано закінчаться гроші на рахунку. Телефонувати за кордон у межах цього тарифу можна по 3 гривні на день.

Тарифний план Vodafone SuperNet Turbo розрахований на місяць, а не на 4 тижні, як більшість тарифів. Крім дзвінків та Інтенету абоненти отримують 50 смс-повідомлень та можливість зробити один дзвінок на один номер у Польщу та Росію за 3 гривні на день.

Підключити данний тарифний план можна за коротким номером *101*444#. Перевірити стан рахунку абоненти мають можливість за номером *101*4#.

Раніше повідомлялося, що Vodafone запустив послугу оплати проїзду у громадському транспорті через СМС-повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ