Today.ua

Vodafone запустив корисну послугу для певної категорії абонентів

Vodafone пропонує своїм абонентам нову корисну послугу, яка дозволить їм самостійно налаштовувати свій тарифний план, вибираючи необхідну кількість хвилин на розмови. Пропозиція доступна абонентам тарифів Vodafone Family, Turbo і Vodafone SuperNet. У рамках послуги "Безліч розмов" вони можуть отримати 700 хвилин розмов на номери інших мобільних операторів в обмін на пакетні хвилини в мережі Vodafone.

Користувачам Vodafone Family Plus у випадку підключення послуги нададуть шістдесят хвилин на номери інших українських операторів і за кордон, або 150 хвилин на дзвінки іншим операторам і тридцять — за кордон.

Абоненти тарифу Turbo в рамках послуги "Безліч розмов" можуть отримати триста хвилин на інших операторів по Україні. Ті, у кого встановлений стартовий пакет SuperNet Start, в рамках обміну можуть отримати вісімдесят хвилин дзвінків на інші телефонні номери в Україні і в Польщі на оператора T-Mobile.

Абоненти SuperNet Pro отримають сто двадцять хвилин на інші українські і польські номери, а також ще тридцять хвилин міжнародних розмов. У рамках тарифу SuperNet Unlim Vodafone пропонує півгодини міжнародних хвилин, і 200 хвилин для дзвінків по Україні і в Польщу.

Незалежно від тарифного плану, клієнти мобільного оператора мають можливість отримати безлімітні дзвінки всередині мережі.

Вартість підключення послуги "Безліч розмов" від Vodafone становить 25 гривень. Приєднатися до числа користувачів можна, зателефонувавши за номером *715#.

Раніше повідомлялося, що Vodafone представив найвигідніший тариф 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ