Today.ua

Vodafone запустив новий тариф за рекордно низькою ціною

Vodafone, один з найбільших мобільних операторів мобільного зв'язку в Україні, запустив новий тариф за рекордно низькою ціною. У новий тарифний план Smart XS (за 30 гривень в місяць) входять безлімітні дзвінки в мережі Vodafone, а також 100 хвилин на дзвінки іншим операторам на один місяць користування. При купівлі Vodafone Smart XS абоненти отримують 1 Гб швидкісного 3G, 4G інтернету і 50 повідомлень за 1,50 грн на день.

Також стало відомо, що Vodafone дає своїм абонентам унікальну можливість замовити пакет послуг достроково або скористатися денною тарифікацією, яка становить:

Мобільний оператор Vodafone вважає, що новий тариф Smart XS стане в нагоді як батькам, які хочуть, щоб їх дитина менше часу проводила в інтернеті (у пакеті всього 1 Гб інтернет), при цьому залишаючись постійно на зв'язку, так і дідусям з бабцями, які люблять розмовляти з родичами або друзями, а інтернетом не користуються.

Раніше повідомлялося, що Vodafone кардинально змінив правила тарифікації.

Today.ua також писав, що вже більше 20 мільйонів жителів України мають доступ до 4G від Vodafone. Географія покриття мережі четвертого покоління охоплює 24 області України. При цьому, оператор продовжує активно розширювати мережу покриття в найвіддаленіших куточках України. На сайті 4g.vodafone.ua мобільний оператор розмістив карту покриття мережі 4G по Україні, яка постійно оновлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ