Today.ua

Vodafone запускає новий тариф за рекордно низькою ціною

Один із найбільших операторів мобільного зв’язку Vodafone запускає новий тариф Smart XS всього за 30 гривень на місяць. До тарифного плану входять безлімітні дзвінки в мережі Vodafone та 100 хвилин на дзвінки іншим операторам на один місяць користування. Придбавши Vodafone Smart XS, абоненти отримають також 1 Гб швидкісного 3G, 4G інтернету і 50 повідомлень за 1,50 грн на день.

Серед інших умов тарифу: 10 хвилин на дзвінок закордон коштуватимуть 5 гривень, а одне повідомлення - 1 гривня.

Крім того, Vodafone дає абонентам можливість замовити пакет послуг достроково чи користуватися денною тарифікацією, що складає:

Тариф Smart XS стане у нагоді батькам, які хочуть, щоб їх дитина менше часу проводила в інтернеті ( у пакеті всього 1 ГБ інтернет), при цьому, залишалась постійно на зв’язку. Також він може стати в нагоді працівникам, які мають другий робочий мобільний телефон, окрім свого головного гаджету. Та найбільш доречним, враховуючи потреби сучасного суспільства, тариф від Vodafone буде дідусям та бабусям, що люблять говорити з родичами або друзями, а інтернетом не користуються.

Раніше повідомлялося, що Vodafone змінив умови тарифікації у своїх нових тарифних планах, перевівши абонентів на місячні тарифні плани замість 28-денних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ