Today.ua

Vodafone запропонував абонентам ще більше безкоштовних послуг на час карантину

Vodafone порадував українців в карантині приємною новиною. До 24 квітня включно мобільний оператор збільшує спектр безкоштовних послуг для своїх абонентів. Крім соціальних мереж і месенджерів, в цей список увійшли сервіси BeFit, Bookmate, Vodafone Press, Vodafone Music та інші.

Для тих, хто любить читати, Vodafone пропонує сервіс Vodafone Press, який поки що доступний тільки в веб-версії. Каталог включає в себе велику кількість періодичних видань на різні теми, такі як бізнес, наука, політика, краса і здоров'я.

Також для книголюбів є чудовий ресурс Bookmate, який надає безлімітний доступ до книг, коміксів і аудіокниг українською, англійською, російською і ще дванадцяти інших мовах.

Додаток BeFit буде корисним для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фізичною формою. Так як спортзали зараз не працюють, саме час навчитися підтримувати себе у формі в домашніх умовах. Vodafone пропонує величезну кількість програм, призначених для контролю за харчуванням і фізичними навантаженнями. Завантажуйте додаток і щодня стежте за своїм здоров'ям.

Сервіс Vodafone Music призначений для прослуховування улюбленої музики як онлайн, так і оффлайн. На період карантину ця послуга буде абсолютно безкоштовною.

Послугу Online PASS, яка надає безкоштовний доступ до Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Snapchat, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, для всіх користувачів передоплати продовжено до 30 квітня.

Нагадаємо, Vodafone підготував приємний сюрприз для медичних працівників на період карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ