Today.ua

Vodafone з червня підвищує вартість популярних тарифів

Vodafone c червня підвищує вартість деяких популярних тарифів, у зв'язку із зростанням витрат на підтримку і розвиток мережі, як зазначили в прес-службі мобільного оператора. Йдеться про тарифи RED, SuperNet і Joice, які з 5 червня 2020 року зростуть в ціні на 15-20 гривень.

Вже з наступного місяця тариф Vodafone SuperNet Turbo буде коштувати 90 грн/міс замість 75 грн/міс; Vodafone SuperNet Start коштував 90 грн/міс, а тепер став 110 грн/міс; вартість Vodafone SuperNet Pro тепер буде 150 грн/міс, а тарифу Vodafone SuperNet Unlim — 230 грн/міс, замість 180 грн/міс. В останньому зазначеному тарифі з 11 червня вартість послуги "Роздача інтернету на місяць" буде коштувати не 50 грн, а 100 грн/міс. Молодіжний тариф Joice з 5 червня червня 2020 року зросте в ціні зі 100 грн до 120 грн, при цьому вартість SMS складе 2 грн/шт, вартість дзвінків за кордон — 10 грн/10 хвилин.

Попереднє подорожчання тарифів від Vodafone сталося 15 травня. Тоді підвищення на собі відчули абоненти тарифних планів RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS , S, M, L) та Unlim 3G, 3G .

Також Vodafone підвищує з червня вартість міжнародних дзвінків. Ціна дзвінків за кордон в рамках денного пакету складе 10 грн/10 хвилин (48 країн), вартість SMS буде 2 грн/шт, а ще зміниться перелік країн, де діють пакетні хвилини для дзвінків за кордон (з 62 до 30), вартість понад пакету буде 10 грн/10 хвилин.

Вартість зв'язку для найбільш уразливих груп населення залишиться на тому ж рівні. Сюди відноситься лінійка Family, тарифи Light і Light .

Раніше повідомлялося, що абоненти Vodafone обурені тим, що мобільний оператор бере у них абонплату за послуги, які у інших операторів є безкоштовними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ