Today.ua

Vodafone скасував абонплату на час карантину

Vodafone підтримує своїх абонентів під час карантину та надав їм безкоштовний доступ до пакету "Амедіатека" в рамках послуги Vodafone TV. Таким чином, абоненти, що користуються телебаченням від Vodafone TV отримують безкоштовний доступ до великої фільмової бібліотеки та новинних телеканалів протягом всего періоду карантину.

Абонентську плату за користування з абонентів стягувати не будуть. Переглядати фільми та новини можна буде з будь-яких мобільних пристроїв і планшетів , а також з телевізорів Smart TV, ноутбуків і стаціонарних персональних комп’ютерів через веб-портал tv.vodafone.ua.

Увесь трафік мобільного інтернету, що йде через Vodafone TV, не тарифікується. Необхідно завантажити відповідну програму і активувати ваш тарифний план через Google Play для Android і App Store для iOS та через магазини додатків Samsung Smart Hub і LG Smart World на телевізори Smart TV.

Vodafone на час карантину також надає абонентам безкоштовний доступ до послуги Online Pass, куди входить користування соціальними мережами Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat. Підключити послугу можна за номером *316*1#.

Нагадаємо, у березні Vodafone підвищив вартість деяких популярних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ