Today.ua

Vodafone пропонує абонентам новий вигідний тариф за 65 грн на місяць

Vodafone, один з найпопулярніших в Україні мобільних операторів, запропонував своїм абонентам новий тарифний план всього за 65 грн на місяць. За цю суму абоненти Vodafone отримають 200 хвилин дзвінків на будь-які українські номери, а також 5000 Мб мобільного інтернету.

При цьому інтернет надаватиметься на максимальній швидкості в мережах всіх трьох поколінь.

Vodafone гарантує, що всі включені в тарифний план пакети можливостей зможуть повноцінно функціонувати як в домашньому регіоні, так і за його межами на рівні всіх 24 українських областей, де мобільний оператор надає свої послуги на постійній основі з використанням фірмового покриття в мережах 2G, 3G і 4G LTE.

Новий тариф від Vodafone називається Vodafone 4G Smart S. За користування таким тарифним планом абонентам доведеться платити по 65 грн на місяць.

Щоб підключити Vodafone 4G Smart S, абоненту має прийти спеціальне SMS-повідомлення з пропозицією підключити тариф. Якщо ж таке повідомлення не надходило, можна придбати стартовий пакет, однак продається він досить дивно - наприклад, його можна купити в деяких онлайн-магазинах.

Нагадаємо, мобільний оператор Vodafone скасував абонплату на час карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ