Today.ua

Vodafone здивував абонентів вигідною пропозицією

Vodafone, один із найбільших мобільних операторів в Україні, надасть своїм клієнтам можливість самостійно налаштовувати свій тарифний план, відмовляючись від непотрібних послуг і підключаючи необхідні. Така пропозиція припаде по душі багатьом, адже за невелику плату можна буде отримати додатковий пакет хвилин і розпорядитися ними, як захочеться - або "виговорити", або обміняти на більш цікаві бонуси. Все залежить від вашого тарифного плану.

На даний час послуга ще тестується. Однак абоненти тарифних планів Vodafone Family і Vodafone SuperNet вже можуть нею скористатися і отримати сімсот хвилин, які потім обміняти. А користувачі тарифів Vodafone SuperNet Pro і Vodafone SuperNet Unlim отримають цілих півтори тисячі хвилин, і відповідно крутіші бонуси. При цьому, безліміт всередині мережі матимуть усі учасники акції.

Крім того, ті, хто підключаться до послуги "Безліч розмов" від Vodafone отримають:

Щоб підключити послугу "Безліч розмов" і обміняти хвилини в рамках цієї пропозиції на бонуси, наберіть короткий номер *715#. Вартість підключення послуги складе двадцять п'ять гривень.

Раніше повідомлялося, що Vodafone представив новий тарифний план всього за 90 гривень на місяць, який включає в себе три безліміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ