Today.ua

Vodafone представив найвигідніший тариф 2020 року

Vodafone представив абонентам новий вигідний тарифний план, який включає в себе всі необхідні послуги за помірну ціну. У новому році мобільний оператор радує клієнтів і намагається задовольнити всі їхні потреби у якісному мобільному зв'язку.

За 90 гривень на місяць користувачі тарифного плану Vodafone SuperNet Start отримають безлімітні розмови по Україні всередині мережі Vodafone, вісімдесят хвилин на інших українських операторів, а також на номери польської компанії T-Mobile, тридцять хвилин на закордонні номери і п'ятдесят СМС-повідомлень на номери інших операторів. Також в пакет послуг будуть входити чотири гігабайти високошвидкісного інтернету та безлімітний доступ до відеосервісів, включаючи YouTube і різні служби онлайн-телебачення. Це так звані PASS-послуги - Online-Pass і Video-Pass.

За таку ціну асортимент надаваних послуг більш ніж достатній. Адже найчастіше абоненти користуються саме соціальними мережами, а даний тариф дає можливість безлімітного доступу до Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, SnapChat, що економить витрати на зв'язок.

На відміну від інших мобільних операторів, Vodafone надає користування тарифним планом не на чотири тижні, а рівно на місяць. Щоб підключитися до тарифного плану Vodafone SuperNet Start, наберіть на мобільному комбінацію *101*444#.

Раніше повідомлялося, що абоненти Vodafone стають жертвами телефонних шахраїв і крадуть гроші з їхніх банківських карток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ