Today.ua

Vodafone переводить абонентів на невигідні тарифи

Vodafone просто знущається над своїми клієнтами. Українці масово скаржаться на послуги найбільшого мобільного оператора в нашій країні. Вони заявляють, що компанія без повідомлення переводить своїх клієнтів на інші тарифи, які абсолютно невигідні.

Абонент Vodafone поділився своєю проблемою, залишивши гнівний відгук і розкритикувавши якість обслуговування компанії.

"Без попередження перевели на інший тариф. На якій підставі Vodafone переводить на інші пакети без попередження, та ще й знімає одразу за нього гроші? Оператори нахабно брешуть про те, що повідомлення приходили, а реально була лише пропозиція перейти на новий пакет (є відповідний скріншот)", - пише абонент Vodafone.

Представник компанії Vodafone відреагував на скаргу. Він пояснив, що якщо тариф закривається і компанія централізовано переводить всіх на нові тарифи, то дійсно, завжди надходить про це SMS-ка. Клієнтові запропонували написати оператору в чат на сайті, залишивши свій мобільний номер телефону, і описати проблему. Чоловікові пообіцяли розібратися в неприємній ситуації.

Інша клієнтка Vodafone попередила українців про те, оператор усіх користувачів тримає за лохів. Жінка написала, що поповнила свій мобільний рахунок на два місяці. А оператор двічі підключив тариф в один місяць. Як виявилося, клієнтка була не в курсі. За її словами, компанія могла повернути гроші протягом трьох днів.

Нагадаємо, українці, незадоволені якістю послуг Vodafone, запустили флешмоб #водафонпрощай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ