Today.ua

Vodafone анонсував нові послуги абонентам

Український мобільний оператор Vodafone планує у найближчому майбутньому запустити технологію VoLTE, яку використовують практично всі провідні країни світу. Це дозволить компанії забезпечити більш високу якість голосу, що передаватиметься мережею 4G. Про це розповів директор з продажу та абонентського обслуговування компанії Vodafone Україна Євген Булах.

За його словами, технологію Voice over LTE оператор зв'язку запустить вже на початку 2020 року, оскільки при впровадженні проекту з'явилися деякі складнощі як з тендером, так і з реалізацією проекту в Україні.

Окрім того, представник Vodafone анонсував можливість передачи голосу WiFi-мережею, тобто технологію VoWiFi, яка дозволить українцям з-за кордону телефонувати додому у своїй домашній мережі, не витрачаючись на роумінг.

Для цього, у будь-якій країні світу українцю потрібно буде лише підключитися до безтротової мережі, що дозволить здійснити дзвінок додому у внутрішній мережі Vodafone.

Цю технологію Євген Булах назвав чудовим замінником месенджерів на кшталт Viber, WhatsApp тим клієнтам, які користуються традиційними голосовими послугами.

Окрім того, у Vodafone наголосили, що телеком-оператор гарантуватиме якість зв'язку при наданні послуг VoWiFi та VoLTE.

Нагадаємо, з 1 квітня 2019 року Vodafone підвищив в Україні ціни на свої послуги на 2,5%, а з 1 травня 2019-го Vodafone почав «війну» за абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ