Today.ua

Вночі невідомі підпалили два відділення російського банку

Сьогодні вночі, 28 листопада, у Львові невідомі підпалили два відділення російського "Альфа банку". Про це повідомили на сторінці "Гарячої лінії" міста Львова у Facebook.

"Офіційна причина загорання – занесення джерела запалювання ззовні сторонньою особою. Проте обставини та причини встановлюватиме слідство", – прокоментував речник ГУ ДСНС Львівщини Віталій Туровцев.

За словами правоохоронців, інформація про пожежу на вул. Політехнічній, 2 надійшла о 3:03. Пожежу ліквідували о 3:27. Вогонь знищив вікно, кондиціонер, дві відеокамери. Про пожежу на просп. Чорновола, 45 інформація надійшла о 3:36. Її погасили о 3:53. Вогонь знищив вікно та пошкодив стіни та стелю на площі 5 м2.

Внаслідок пожеж, на щастя, ніхто не постраждав. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, 27 листопада у Києві до столичної поліції надійшов анонімний дзвінок про мінування Центрального вокзалу. 

Нагадаємо, близько сотні активістів заблокували столичний торговельний центр Ocean Plaza, куди 26 листопада невідомий кинув димову шашку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ