Today.ua

“Влупили потужно“: Притула розповів про масштабну атаку на блогерів і журналістів

Відомий шоумен, телеведучий і кандидат у нардепи від партії "Голос" Сергій Притула забив тривогу через масові атаки в соцмережах на акаунти відомих українських блогерів та журналістів. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, перерахувавши імена конкретних людей, чиї сторінки за останній час заблокували з незрозумілих причин.

"Кілька днів тому активісти завітали на Банкову для того, щоб повідомити президенту, що у випадку, якщо у нього буде бажання організувати різдвяний вертеп із членів уряду, кандидат на роль чорта вже є. Цьому візиту передували новини, які робили на своїх сторінках активісти, журналісти, лідери громадських думок і т. д. Результатом їх активності в соцмережах стали «бани» один за одним добрій пачці хороших людей", - написав Притула.

За словами Притули, під удар потрапили Роман Синіцин, Іван Оберемко, Антон Ходза, Роман Бурко, Серж Марко, Сергій Наумович, Роман Скрипін, а також Борислав Береза.

Шоумен пов'язує таку активність зловмисників з акцією протесту, яку влаштували активісти під будівлею Офісу президента України, що вимагали звільнити главу МВС Арсена Авакова.

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула порадив новообраним депутатам трохи "никати" телефони під стіл під час засідань Верховної Ради і зазначив, що йому за них соромно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ