Today.ua

Власні надходження Пенсійного фонду зросли вдвічі - Андрій Рева

У порівнянні з 2016 роком, власні надходження Пенсійного фонду підвищились більше, ніж у два рази. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час "Години запитань до Уряду" у Верховній Раді, передає прес-служба Мінсоцполітики.

За його словами, три роки тому власні надходження Пенсійного фонду складали 112 мільярдів гривень, а дотація з Державного бюджету 145 мільярдів гривень.

У поточному році дотація Пенсійного фонду збільшилась на 22 мільярди, до 167 мільярдів гривень. А власні надходження Пенсійного фонду зросли вже до 230 мільярдів гривень.

"Це більш, ніж вдвічі", - заявив Андрій Рева.

Окрім того, він повідомив, що за минулий рік кількість платників єдиного соціального внеску по країні збільшилась на 438 тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України не перераховуватиме розміри пенсій для військових пенсіонерів в березні і квітні. Таким чином, понад 1,2 мільйона українських громадян залишаться без підвищення пенсійних виплат.

Також ми писали про те, що більше двох мільйонів українців отримають одноразові доплати у 1205,09 грн до пенсій у березні та у квітні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ