Today.ua

Влад Яма жартівливо привітав українців із настанням весни

Хореограф та суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма поділився із шанувальниками в Instagram дотепним фото, зробленим, ймовірно, під час якогось корпоративу. На світлині хореограф зображений в ошатному сірому костюмі-трійці з білою сорочкою. В одній руці він тримає мікрофон, а другою кудись показує з дуже серйозним виразом на обличчі.

"А ти вже написав, що «весна прийшла»?", - жартівливо звернувся до підписників Влад Яма.

Шанувальники зіркового танцюриста не залишилися байдужими до такого кумедного фото і почали засипати його компліментами в коментарях.

"Головне, щоб весна була в душі! Чого Вам бажаю!",  "Ні, вже біжу писати", "Ні, а треба було?", "Я весна, ночі без сну, я принесу за собою", "Запахло весною. Хуртовинам відбій", "Так, звичайно", "У нас ще в Харкові сніг випав і холодно, весна не прийшла", "Владислав, та вже і так видно, що весна!", - написали фоловери.

Нещодавно Влад Яма вже піднімав настрій своїм підписникам, опублікувавши фото у стильній шубі. Схоже, що напередодні весни Влад вирішив оновити свій гардероб, а можливо, й змінити імідж.

Today.ua повідомляв, що телеведуча Регіна Тодоренко порадила пользователям Instagram, чим можна зайнятися у перші дні весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ