Today.ua

Влад Яма обурив українців, опублікувавши цинічний пост після нової ракетної атаки РФ

У Мережі активно обговорюють новий пост, який у своєму Інстаграм опублікував Влад Яма. Українці обурені, як відреагував хореограф на масовану ракетну атаку російських окупантів.

Відомий український хореограф Влад Яма на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишив рідну країну і переїхав з сім'єю до Америки. Але екссуддя шоу "Танцюють всі" продовжує спілкуватися з підписниками свого Інстаграм, розповідаючи про насичене життя.

І в день, коли Росія знову здійснила масовану атаку на Україну, Влад також зробив новий пост. У сторіз він опублікував невелике відео свічки, що горить, і зробив досить цинічний підпис.

"Друзі, зі мною все норм", - написав Яма, супроводивши слова дужкою, яка позначає посмішку.

Публікація хореографа привернула увагу популярного блогера Богдана Беспалова, який вирішив показати своїм підписникам реакцію Влада на обстріл.

"Це ж який треба бути мраз*т*ю. Влад Яма з Маямі пише, що у нього все ок зі смайлами в той час, коли країні такий п*здець сьогодні. Бажаю тобі гнити в ямі, тварино", - написав Беспалов.

Українців також обурив пост Влада Ями, про що вони й пишуть у коментарях. Користувачі Мережі розкритикували цинічні слова хореографа та порадили йому не повертатися до України.

А раніше ми писали про те, що Аліна Гросу приїхала до рідного міста з Америки та поділилася милими сімейними фото у Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ