Today.ua

“Вкрай обмежена людина“: Зеленський потерпів фіаско під час виступу в Ізраїлі

Ізраїльські ЗМІ розкритикували виступ президента України в Давосі, зазначивши, що глава держави справив враження "вкрай обмеженої людини". Зокрема, про це пише ізраїльський телеканал Arutz 7.

В тексті ізраїльського видання йдеться про те, що світові лідери сприймають нового українського лідера як такого, що зовсім не має політичної ваги, чим пояснюється і те, що Зеленський виступав перед напівпорожнім залом.

"Увечері в середу, 22 січня, відбувся виступ Зеленського перед аудиторією. Точніше – практично перед порожнім залом. На виступі президента України аудиторія становила лише кілька десятків людей. В той час, до, наприклад, прем’єр-міністр Пакистану Імран Хан, який виступав перед Зеленським, зібрав аншлаг. Світові лідери, схоже, вже зрозуміли, що Зеленський не являє собою нічого як політик і є вкрай обмеженою людиною", – йдеться в тексті ізраїльського ЗМІ.

Журналісти також зазначили, що Зеленський у своєму виступі озвучив багато "абсурдних речей", в тому числі і пропонував включити Україну до складу ЄС замість Великої Британії, яка остаточно погодила Brexit.

Крім того, Зеленський під час свого виступу несподівано почав скаржитися на свою важку долю.

"Я президент України вже 248 днів. І всі ці дні я працював на Україну та не мав часу на свою сім’ю. Мені важко пояснити своїм дітям, чому я не з ними вдома", - розповів Зеленський.

Нагадаємо, під час виступу Зеленського в Давосі президент закликав міжнародну спільноту вкладати гроші в Україну, а також назвав нашу державу “недоінвестованою і недолюбленою”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ