Today.ua

“Вкладали мільйони у виборчу кампанію Зеленського“: Чорновол розповіла, чому на вищі посади призначають “людей Портнова“

Народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що колишній очільник Адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов розставив на всі важливі пости в державі "своїх людей". Про це вона сказала в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами Чорновол, Портнов "повністю інтегрований в сучасну владу", і вона у зв'язку з цим заявила про злочин в Державне бюро розслідувань.

У заяві вона перерахувала "цілий список юристів Портнова, а також помічників Портнова", які, за її словами, вкладали мільйонні кошти у виборчу кампанію Володимира Зеленського.

"За це Портнов отримав можливість, зобов'язання від Зеленського, призначати своїх людей на вищі посадові посади в Україні", - заявила Чорновол.

Зокрема, політик впевнена, що саме таким чином главою Офісу президента був призначений Андрій Богдан, а також отримали посади Олександр Данилюк (секретар РНБО), Дмитро Разумков (керівник партії "Слуга народу") і Руслан Рябошапка (заступник голови Офісу президента).

Нагадаємо, раніше Тетяна Чорновол запропонувала Зеленському обміняти себе на Олега Сенцова. Таким чином Чорновол відповіла на ідею Зеленського обміняти колишніх політиків на військовополонених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ